Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • BÖLÜM HAKKINDA
    • BÖLÜM TARİHÇESİ
    • BÖLÜM VİZYONU
    • BÖLÜM MİSYONU
    • BÖLÜM BAŞKANINDAN
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • KOMİSYONLAR
  • AKADEMİK PERSONEL
  • EĞİTİM
    • LİSANS
    • YÜKSEK LİSANS
    • SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
    • DERS PROGRAMLARI
    • AKADEMİK TAKVİM
  • STAJ HAKKINDA
  • İŞ BAŞI EĞİTİMİ
  • GALERİ
  • FORMLAR VE DİLEKÇELER
  • İLETİŞİM

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

EN KMÜ
  • BÖLÜM HAKKINDA
    • BÖLÜM TARİHÇESİ
    • BÖLÜM VİZYONU
    • BÖLÜM MİSYONU
    • BÖLÜM BAŞKANINDAN
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • KOMİSYONLAR
  • AKADEMİK PERSONEL
  • EĞİTİM
    • LİSANS
    • YÜKSEK LİSANS
    • SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
    • DERS PROGRAMLARI
    • AKADEMİK TAKVİM
  • STAJ HAKKINDA
  • İŞ BAŞI EĞİTİMİ
  • GALERİ
  • FORMLAR VE DİLEKÇELER
  • İLETİŞİM
  1. Anasayfa
  2. Duyuru
  3. Tüm duyurular
17 Ara

2024-2025 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Genel Sınav (Final Sınav) Programı

17.12.2024
12 Kas

Uygulamalı Bilimer Bakültesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi İşbaşı Eğitimi Takvimi

12.11.2024
5 Kas

Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri

5.11.2024
1 Kas

2024-2025 Güz Yarı Yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü "Vize Sınav" Programı

1.11.2024

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

+90 (338) 226 20 00
+90 (338) 226 20 23

kmu.rektorluk@hs01.kep.tr

Harita

Sosyal Medya

  • Facebook
  • İnstagram
  • Twitter
  • Youtube
Yunus Emre Yerleşkesi / KARAMAN

Copyright2022-2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı